Halloween party ideas 2015

După pauza de amicale provocată de lipsa terenurilor din cauza zăpezii care a căzut, Liga a patra îşi intră din acest week-end în drepturi.

Astfel, majoritatea formaţiilor din L4 vor disputa partide de verificare în această perioadă. Liderul seriei, Dunărea Calafat doreşte să recupereze timpul pierdut şi-a progrmat deja trei dispute, toate de la ora 12.00, astăzi cu Avântul Rast, la Basarabi, duminică pe stadionul Municipal cu Metropolitan Işalniţa şi sâmbătă viitoare tot la Calafat cu Viitorul Cârcea.

Urmăritoarea sa, Dunărea Bistreţ are la rândul său tot trei partide. Mâine pe terenul de la Elpreco, de la ora 12.00 cu CSU II Craiova, miercuri pe acelaşi teren cu CSS Craiova, grupa de copii născuţi în 97 pregătită de Alin Staicu şi duminică viitoare la Mârşani. Cea de-a treia ocupantă a podiumului din prima ligă judeţeană va juca şi ea la Motru cu o combinată formată din rezervele divizionarei B şi cei mai reprezentativi juniori A. Disputa va începe de la ora 14.00 şi va avea loc pe terenul sintetic al bazei din Motru.

Sursa:sportuloltenesc.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.