Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu –PTF Calafat  au depistat un autoturism marca Honda care figura ca fiind furat din Ungaria. 

În data de 12.02.2014, orele 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Vasile Z., în vârstă de 33 ani la volanul unui autoturism marca Honda cu numere de înmatriculare ungureşti.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit că autoturismul figurează ca fiind furat din Ungaria din luna mai 2013. Persoana în cauză a declarat că a intrat în posesia autoturismului în urma unui schimb de maşini pe care l-a făcut cu un cetăţean român şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta figurează ca fiind furat.

 Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 21.150 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Calafat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.