Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat în zona de competenţă trei autoturisme cu numere de înmatriculare expirate.

În data de 25.02.2014, ora 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Petar Z., în vârstă de 35 de ani, la volanul unui camion marca Iveco, cu plăcuţe de înmatriculare bulgăreşti
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că seria de şasiu a autovehiculului nu corespunde cu cea din certificatul de înmatriculare, camionul figurând ca fiind neînmatriculat.

Câteva ore  mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Grigoriy A., în vârstă de 45 de ani, care conducea  un autoturism marca Toyota cu numere de înmatriculare germane.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că autovehiculului are numărul de înmatriculare expirat.

În aceeaşi zi, lucrătorii din cadrul sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj au oprit în trafic, pe raza localităţii Dăbuleni, un autoturism marca Mercedes, condus de cetăţeanul român Marin S., în vârstă de 42 de ani.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că autovehiculului are numărul de înmatriculare provizoriu expirat din data de 06.11.2013.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.