Halloween party ideas 2015

Curte Zamfir, bărbatul din Calafat care a vrut să mituiască un polițist cu 120 de euro ca să-și ia permisul înapoi a fost condamnat, ieri, de Tribunalul Dolj la 3 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 6 ani. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Curte Zamfir, de 42 de ani, din Calafat, a fost trimis în judecată pe 24 octombrie 2013 pentru dare de mită, după ce a fost prins în flagrant încercând să-l mituiască pe agentul Alin Alexie, de la Postul de Poliție Radovan cu 120 de euro. Polițistul îi reținuse, pe 8 octombrie 2013, permisul de conducere după ce l-a prins trecând cu mașina pe culoarea roșu a semaforului electric.

Ieri, Tribunalul Dolj l-a găsit vinovat pe doljean și l-a condamnat pentru dare de mită la 3 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 6 ani. Bărbatul, care a petrecut patru zile în arestul IPJ Dolj după ce a fost prins în flagrant, trebuie să respecte o serie de obligații în această perioadă, altfel va ajunge din nou după gratii.

“Condamnă inculpatul Zamfir Curte la pedeapsa de 3 ani închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 3 ani închisoare pe durata termenului de încercare de 6 ani. Inculpatul trebuie sa respecte următoarele masuri de supraveghere si obligaţii :

  • sa se prezinte la datele fixate de Serviciul de Probaţiune de pe langa Tribunalul Dolj, conform programului întocmit de aceasta instituţie; 
  • sa anunţe in prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţa sau locuinţa, si orice deplasare care depaseste 8 zile precum si întoarcerea; 
  • sa comunice si sa justifice schimbarea locului de munca; 
  • sa comunice informaţii de natura a putea fi controlate mijloacele sale de existenta, sa nu schimbe domiciliul sau reşedinţa avuta sau sa nu depaseasca limita teritoriala a tarii decât in condiţiile fixate de instanţa de judecata. Cu apel. Pronunţată în şedinţa publică de la 31.01.2014″, se arată în încheierea de ședință a Tribunalului Dolj.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.