Echipajele ISU Dolj au avut 65 de intervenţi în perioada 14.02.2014 - 16.02.2014

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În perioada 14.02.2014 - 16.02.2014, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii, o intervenţie descarcerare, două intervenţii asistenţă medicală de urgenţă aeriană, două intervenţii S.V.S.U şi la 58 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

În data de 14.02.2014, SVSU Orodel şi SVSU Pleniţa au intervenit pentru stingerea unui incendiu de plante furajere în com. Orodel, sat Cornu, unde au ars aproxinativ 5000 kg plante furajere (baloţi de paie).

În data de 14.02.2014, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit pentru degajarea unei bucăţi de tablă, de pe acoperişul unei case, care era in pericol de cădere pe carosabil, în mun. Craiova, str. Fraţii Buzeşti.

În data de 15.02.2014, Detaşamentul Pompieri Calafat în cooperare cu SVSU Maglavit a intervenit cu o  autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la  numitul Vasile C. din localitatea Maglavit, sat. Hunia.
La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la o anexă gospodărească  existând posibilitatea  de propagare  la casa de locuit. Au ars acoperişul anexei gospodăreşti confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe  aproximativ15mp, 500 araci din lemn.

În data de 15.02.2014, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit pentru scoaterea unui căţel căzut într-o gură de canalizare în mun. Calafat, str. Cobuz. Animalul a fost salvat fără probleme.

În data de 15.02.2014, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a asigurat măsuri P.S.I. la partidele de baschet masculin S.C.M. Craiova – Energia Rovinari desfăşurat în Sala Polivalentă din mun. Craiova.

În data de 16.02.2014, Garda Pompieri Bechet a intervenit cu o  autospecială  cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case, proprietar Constantin S., în com. Gângiova.
La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 20 m2, existând posibilitatea de propagare la întreaga casă de locuit. Din cauza unui coş de fum neprotejat termic, au ars  acoperiş casă pe aproximativ 20 m2.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.