Hoţi din locuinţe identificaţi de către poliţişti

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Cinci persoane care au comis furturi din locuinâe au fost prinse de poliţişti, informează IPJ Dolj într-un comunucat. În urma activităţilor specifice desfăşurate de către  lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Calafat privind furturile comise din locuinţe, în dauna mai multor părţilor vătămate din Ciupercenii Vechi, judeţul Dolj au fost identificaţi autorii în persoana lui Alexandru Câmpeanu, de 19 ani, Alin Colţatu, de 18 ani, Florentina Păsărică, 20 de ani, toţi din comuna Măgura, judeţul Teleorman, Cristian Lipoveanu, 22 de ani, din Calafat, sat Ciupercenii Vechi şi Boby Muntean, 21 de ani, din oraş Huedin, judeţul Cluj.

Oamenii legii au stabilit faptul aceştia au pătruns în cinci locuinţe, în perioada 01-10.02.2014, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 5000 lei, pe care ulterior le-au valorificat în Calafat şi în municipiul Alexandria, judeţul Teleorman.
Pe numele celor cinci persoane au fost întocmite acte premergătoar începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activităţilor infracţionale.

Sursa:www.gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.