Halloween party ideas 2015

Cinci persoane care au comis furturi din locuinâe au fost prinse de poliţişti, informează IPJ Dolj într-un comunucat. În urma activităţilor specifice desfăşurate de către  lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Calafat privind furturile comise din locuinţe, în dauna mai multor părţilor vătămate din Ciupercenii Vechi, judeţul Dolj au fost identificaţi autorii în persoana lui Alexandru Câmpeanu, de 19 ani, Alin Colţatu, de 18 ani, Florentina Păsărică, 20 de ani, toţi din comuna Măgura, judeţul Teleorman, Cristian Lipoveanu, 22 de ani, din Calafat, sat Ciupercenii Vechi şi Boby Muntean, 21 de ani, din oraş Huedin, judeţul Cluj.

Oamenii legii au stabilit faptul aceştia au pătruns în cinci locuinţe, în perioada 01-10.02.2014, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 5000 lei, pe care ulterior le-au valorificat în Calafat şi în municipiul Alexandria, judeţul Teleorman.
Pe numele celor cinci persoane au fost întocmite acte premergătoar începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activităţilor infracţionale.

Sursa:www.gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.