Responsive Ad Slot

Latest

latest

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere la PTF Calafat

luni, 17 februarie 2014

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat doi cetăţeni bulgari care conduceau microbuze neînmatriculate. 

În data de 14.02.2014, ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Petko K., în vârstă de 51 de ani, la volanul unui microbuz marca Renault, fără plăcuţe de înmatriculare.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că certificatul de înmatriculare al autovehiculului este expirat din data de 01.07.2013.

Câteva ore  mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Emil I., în vârstă de 62, care conducea  un microbuz marca Ford cu numere de înmatriculare nemţeşti.

Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că certificatul de înmatriculare al autovehiculului este expirat din data de 08.02.2014.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor bulgari dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!