Pe 27 februarie, spectacol caritabil la Casa de Cultură din Calafat, de la ora 17.00

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Pe 27 februarie, acești prieteni adevărați vor organiza un spectacol caritabil pentru Mădălina. „Suntem o comunitate mică, însă suntem oameni care sărim în ajutor atunci când o persoană are nevoie! Pe 27 februarie vom organiza un spectacol caritabil la Casa de Cultură din Calafat, de la ora 17.00. Au răspuns apelului nostru două ansambluri folclorice, iar din partea comunității elene, Ansamblul Artistic «Eleftheria».
Vom organiza, de asemenea, și o expoziție cu vânzare, de mărțișoare realizate de profesori și elevi. Prețul biletului la spectacol va fi de cinci lei, iar cei care vor dori să facă donații mai însemnate vor avea urne în sala de spectacol. În incinta liceului în care Mădălina a învățat și în care noi, astăzi, profesăm au fost vândute calendare, iar în celelalte școli va ajunge o urnă mobilă pentru ca fiecare să doneze după posibilități. Un leu din partea fiecăruia dintre noi ar fi suficient pentru a salva o viață, pentru ca Mădă să aibă șansa să își poată creşte copilul, să se bucure de familia minunată pe care o are, să salveze vieți, la rândul ei, prin prisma meseriei alese“, a spus Magdalena Teodorescu, prietenă a Mădălinei, profesoară de limba franceză.
Au mobilizat întreg orășelul, au cerut sprijin tuturor, de la elevi, la oficialități, au donat fiecare după posibilități... Apelului lansat de acest grup de prietene adevărate ale Mădălinei au răspuns calafeteni de toate vârstele și categoriile sociale: cadrele medicale din Spitalul din Calafat (părinții Mădălinei au fost, la rândul lor, medici - n.r.), reprezentanții Consiliului Local Calafat, reprezentanții Poliției, primarul Mircea Guță, care și-a donat salariul pe luna februarie… Iar exemplul lor poate fi urmat…

Un mărţişor pentru o viaţă

Sunt Cristi și vreau să-i dau soției mele un mărțișor. Ce mă împiedică? Nu e unul oarecare… mărțișorul Mădălinei costă 100.000 de euro. Până în acest moment, s-a strâns aproximativ 50% din sumă. Cei care doresc să ajute o pot face donând în următoarele conturi:

Cont LEI deschis la BCR
Cod IBAN: RO85RNCB0072050458810001

Cont EUR deschis la BCR
Cod IBAN: RO58RNCB0072050458810002
Titular: Neață Cristian Mihail

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.