Responsive Ad Slot

Latest

latest

Un bărbat de 34 de ani, din Baileşti a fost reţinut 24 de ore, pentru contrabandă cu țigări

vineri, 14 februarie 2014

/ by Calafat News
Un barbat de 34 de ani, din Bailesti a fost retinut pentru 24 de ore, sub aspectul dupa ce politistii de la Investigarea Fraudelor  au descoperit in autoutilitara condusa de acesta,  pe strada Dunarii din Craiova, peste 5000 de pachete de tigari  fără timbru de marcaj .

În noaptea de 13/14.02.2014, poliţiştii l-au introdus în arestul inspectoratului, pe bază de ordonanţă de reţinere, pe B.Cristian, 34 de ani, din Băileşti, Dolj acesta fiind suspectat de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj şi ofiţeri specialişti ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Dolj, B.Cristian a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, pe Calea Dunării din Craiova, în care se aflau 5000 pachete ţigări fără timbru de marcaj.
Din investigaţii a rezultat faptul că bărbatul urma să comercializeze cele 100 000 ţigarete, în valoare totală de 38 000 lei, în diferite locaţii din judeţul Dolj.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi cel în cauză să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, autoutilitară folosită la comiterea faptei fiind indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Sursa:ziuadedolj.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!