Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat  au depistat un autoturism marca Seat care figura ca fiind furat din Olanda. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, la sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat (PTF), judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, un cetăţean bulgar la volanul unui autoturism marca Seat Alhambra cu numere de înmatriculare franţuzeşti. Alături de acesta mai călătorea şi cetăţeanul turc Vahit A., în vârstă de 36 de ani, care a declarat că este propietarul autoturismului.

Procedând la verificarea autovehiculului în bazele de date, vameşii au constatat că acesta figurează ca fiind furat din Olanda din luna iunie 2013. Cetăţeanul turc care a declarat că a cumpărat maşina din Germania, neavând cunoştinţă despre faptul că aceasta figurează ca fiind furată.
Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţeanului turc acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 14.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.