Halloween party ideas 2015

Un bărbat de 27 de ani din comuna Ciupercenii Noi a reușit să se răstoarne cu mopedul pe carosabil aseară în jurul orei 20:30.

Bărbatul conducea un moped neînmatriculat în circulaţie, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul ghidonului şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a doljeanului, iar în urma testării cu aparatul etilotest a celui în cauză a rezultat o concentraţie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis, conducere vehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.