Responsive Ad Slot

Latest

latest

Bulgar urmărit general prins încercând să intre în România cu pașaport fals

luni, 24 martie 2014

/ by Calafat News
Un bulgar în vârstă de 28 de ani, dat în urmărire generală în Bulgaria, a fost prins de poliţiştii de frontieră de la PTF Calafat, încercând să intre în România cu un paşaport fals. Bărbatul a fost predat polițiștilor din țara sa.
Potrivit reprezentanților Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj, vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, ca pasager într-un autoturism marca Alfa Romeo, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească. Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana prezentă la control nu corespunde cu cea din fotografie. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cetăţeanul bulgar Ivanov N., în vârstă de 28 de ani, care figurează ca fiind urmărit general pe teritoriul Bulgariei.

„Lucrătorii noştri i-au întocmit cetăţeanului bulgar dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat şi prezentarea sub o identitate falsă pentru a induce în eroare un funcţionar public și l-au predat polițiștilor de frontieră bulgari”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Dolj

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!