Halloween party ideas 2015

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat azi noapte pe sensul de intrare în ţară, un microbuz de transport persoane marca Volkswagen, condus de un cetăţean bulgar. Procedând la verificarea documentelor călătorilor, poliţiştii de frontieră au descoperit o persoană de sex masculin a prezentat o carte de identitate bulgărească falsă. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză este un cetăţean turc, de 17 ani.
Persoana şi documentele au fost preluate de autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.