Doljean condamnat definitiv pentru șantaj! I-a cerut 1.000 de euro unui craiovean

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Un bărbat de 44 de ani, din comuna Maglavit, a fost condamnat definitiv pentru șantaj la 2 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 7 ani. Decizia a rămas definitivă ieri, la Curtea de Apel Craiova. Marin Pașa a fost arestat pe 29 iulie 2013 pentru că i-a cerut unui craiovean 1.000 de euro sub pretextul divulgării unor date compromiţătoare despre familia sa.

Marin Pașa, de 44 de ani, din Maglavit a fost reținut la sfârșitul lui iulie 2013, de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale, care au obţinut informaţii că suspectul şantaja un craiovean pentru a nu divulga informaţii compromiţătoare despre familia sa. Potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu colegii de la Secţia nr. 9 Rurală Cetate au identificat şi reţinut un bărbat, de 44 de ani, din comuna Maglavit. Este vorba de Marin Paşa, care este suspect de comiterea infracţiunii de şantaj. „Acesta este suspectat că, în perioada iunie – iulie 2013, i-ar fi solicitat unui bărbat din Craiova suma de 1.000 de euro, sub pretextul divulgării unor date compromiţătoare despre familia sa”, au precizat atunci reprezentanţii IGPR.

Marin Pașa a fost trimis în judecată pentru șantaj în august, iar pe 31 octombrie a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 4 ani. Procurorii și partea vătămată au făcut apel, iar ieri, Curtea de Apel Craiova a decis condamnarea lui Pașa la 2 ani cu suspendare pe un termen de încercare de 7 ani. „Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata termenului de încercare de 7 ani ,compus din cuantumul pedepsei la care se adaugă un interval de timp de 5 ani fixat de instanţă. Pe durata termenului de încercare inculpatul trebuie să se supună următoarelor măsuri de supraveghere: să se prezinte la datele fixate la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Dolj; să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu,reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile precum şi întoarcerea; să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în încheierea de ședință de ieri a Curții de Apel Craiova.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.