Responsive Ad Slot

Latest

latest

Foto/Video: Dunărea Calafat solidară cu Gică Popescu

sâmbătă, 8 martie 2014

/ by Calafat News
Astăzi, Dunărea Calafat a remizat în deplasare la CSO Filiaşi, scorul a fost 1-1.Calafetenii au condus la pauză cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Darius Drăguşin, fiind egalaţi în repriza a doua.

După ce în urmă cu câteva zile a fos deschisă lista de cereri pentru grațierea lui Gică Popescu, azi, conducerea şi jucătorii de la Dunărea Calafat au fost solidari cu unul dintre cele mai importante personaje ale orașului Calafat.

În derbiul de la Filiaşi, jucătorii lui George Usurelu au intrat pe teren cu tricourile albe care erau înscripţionate cu sloganul "Free Gică Popescu". Fotbaliştii de la Dunărea Calafat le-au aruncat în tribună spectatorilor, care au aplaudat gestul lor.

"Nu putem să fim indiferenţi.Gică Popescu a reprezentat şi reprezintă ceva pentru oraşul Calafat. Era normal să fim alături de el în aceste momente", a spus tehnicianul Dunării Calafat, George Uşurelu.

După întoarcerea de la Filiaşi, pe stadionul din Calafat a avut loc o manifestare de solidaritate pentru Gică Popescu, fiind transmisă în direct de postul de televiziune România TV.
Continuă demersul pentru strângerea de semnături şi în alte localităţi.Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!