Pe teren a bătut Calafatul, urmează prelungirile la comisiile AJF

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Locul trei cu locul doi în L4 s-au întâlnit la Bistreţ într-o confruntare între două Dunărea, cea locală şi cea din Calafat. Câştig de cauză au avut oaspeţii deşi au evoluat mai bine de o oră în inferioritate numerică, Afrem de la oaspeţi a văzut roşu pentru două galbene.
Calafetenii au acuzat această eliminare timpurie, dar au jucat muncitoreşte şi au obţinut victoria graţie lui A. Sârbu după o fază care nu anunţa mare pericol. A greşit iarăşi Marica şi toate cele trei puncte au luat drumul Calafatului, chiar dacă la ultima fază Nedelea putea smulge un punct, reluând pe lângă poartă dintr-o situaţie foarte bună.

Jocul a fost echilibrat, nu prea spectaculos, acalmia provocată de vremea frumoasă de afară fiind perturbată doar de câteva şanse de partea gazdelor, printre care o bară, şi şuturile lui Drăguşin, scose însă de Marica. Aşadar, pentru bistreţeni încă un eşec în dauna unei formaţii de play-off, iar pentru calafeteni un succes care o plasează în fruntea ierarhiei care contează. De menţionat că oficialii gazdelor au contestat dreptul de joc al portarului Horghidan, urmând ca cei de la comisiile abilitate ale AJF-ului să decidă în părelungiri soarta acestei întâlniri.
Dunărea Bistreţ – Dunărea Calafat 0-1 (0-0)
A marcat: A Sârbu ’61
Dunărea Bistreţ: Marica – Târcă, Mieilă, Îuculeanu, Bouleanu – T. Trăistaru, Nedelea, D. Stancu, Luncan – C. Marin, Ignat. Au mai intrat: Constantin, Bârlea, A. Stancu, Crişan. Antrenor: Florin Mirea.
Dunărea Calafat: Horghidan – Cârstea, Riza, V. Sârbu, Dorobanţu – Puţintelu, Coca, Brebenel – A. Sârbu, Afrem, Drăguşin. Antrenor: George Uşurelu.
cartonaş roşu: Afrem ’23
Arbitrii: Viorel Fluieran – Adrian Popescu, Mihai Constantin
Observatori: Fane Buruntia, Marian Ezaru.

Preluat=>>sportuloltenesc.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.