Halloween party ideas 2015

Un cetaţean în vârstă de 62 de ani din Bulgaria a încercat să introducă ilegal 3,590 kg de canabis pe podul Calafat-Vidin. Încercarea a fost dejucată de către vamă Vidin , împreună cu polițiștii de frontieră de la secția de poliție de frontieră Vidin , raportate de către " Vama "

Poliție de frontieră  Vidin a oprit maşina Opel cu numărul de înmatriculare din Bulgaria . La verificarea în buzunarele de bord a găsit opt pachete împachetate în saci negri care conțineau ierburi uscate cu un miros caracteristic de canabis .

Şoerul i sa  impus detenție pentru o perioadă de 72 de ore . Acesta este dat în custodie , drogurile și vehicululu au fost Confiscate .Ancheta continuă .

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.