Responsive Ad Slot

Latest

latest

Cetăţeni străini depistaţi la PTF Calafat cu documente de călătorie ale altor persoane

luni, 28 aprilie 2014

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat cinci cetăţeni străini care au încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de documente de călătorie germane şi bulgăreşti aparţinând altor persoane. 

Astfel, sâmbătă noapte,  la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Hyundai, un cetăţean bulgar, însoţit de o persoană, care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească

Procedând la verificarea documentelor de călătorie, echipa mixtă formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat că documentul era fals. În cele din urmă pasagerul a declarat că este cetăţean sirian. Acestuia nu i s-a permis intrarea în ţară ,iar conducătorul auto care îl însoţea arenunţat la călătorie.

Duminică după amiaza, la acelaşi Punct de frontieră,  s-au prezentat pentru a intra în ţară şase persoane de origine arabă,care au prezentat la controlul de frontieră paşapoarte eliberate de autorităţile germane.

Procedând la controlul documentelor de călătorie, echipa mixtă formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat că patru dintre pasageri nu corespund  cu fotografiile din documentele prezentate la control.

Conform protocolului româno-bulgar, cele cinci persoane şi documentele de călătorie au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea stabilirii identităţii reale a acestora şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!