Halloween party ideas 2015

Poliţia Municipiului Calafat a fost sesizată aseară, în jurul orei 20.30, de către un tânăr de 26 de ani, din Turda, judeţul Cluj cu privire la faptul că a surprins, la Uzina Termică Calafat (Dolj), o persoană în timp ce sustrăgea fier vechi din incinta societăţii.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat-o pe Georgeta M., de 46 de ani, din Calafat care încărcase într-o căruţă 410 kg fier vechi, în valoare de 300 lei, provenit din demolarea clădirilor uzinei termice. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, prejudiciul a fost recuperat şi restituit societăţii, pe numele celeui în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.