Incendii în judeţul Dolj

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate, marţi, să intervină pentru stingerea a două incendii, trei intervenţii asistenţă de urgenţă aeriană şi la 17 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coş de evacuare a fumului, a unei centrale termice din gospodăria lui Daniel M, din mun. Craiova, str. Aleea II Bechetului. La sosirea echipajului  de pompieri, incendiul era lichidat de către proprietar.

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit  cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Marin G, în com.Moţăţei, sat. Dobridor, str.Grefierului. La sosirea echipajului  de pompieri, incendiul se manifesta  la  acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp. Din primele cercetări se pare ca incendiul a izbucnit din  cauza jarului căzut din sistemul de încălzire. În urma acestuia, au ars acoperişul din lemn cu învelitoare din ţiglă pe aproximativ 70 mp, două mese, o dormeză, un pat, trei covoare, mobilă de bucătărie, un şifonier, trei scaune şi s-au degradat un frigider, un aragaz şi două televizoare.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină pentru deblocarea accesului în locuinţa Mioarei D., care ameninţa că se sinucide. Nu a mai fost nevoie de intervenţia pompierilor, uşa fiind deschisă de către proprietară.

ISU DOLJ 

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.