Joi, 10 aprilie: Liceul Teoretic “Independenţa” organizează Balul Majoratului

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Anul acesta, tema balului este “Crize Adolescentine”, iar motto-ul  “Adolescenţi crizaţi si spectatori civilizaţi”.

“O temă complet diferită de tot ce a fost în anii trecuţi”, aşa cum spun organizatorii balului. Aceştia au şi un sfat pentru participanţi: “să se distreze cât mai mult, să fie atenţi la indicaţiile oferite de organizatori, iar pe scenă să arate cât mai multă eleganţă, să nu se lase copleşiţi de emoţii şi să fie relaxaţi“.

Invitatul elevilor de la Liceul Independenţa este “Tibi Neuronu”, acesta va susţine un spectacol de stand-up comedy, fenomenul care a cucerit o lume intreagă si l-a facut celebru pe Seinfeld, este perfect pentru cei care vor sa uite de probleme si sa râdă din toată inima.

În America, celebrul Jerry Seinfeld a câştigat peste 800 de milioane de dolari din stand-up comedy, iar actorul Robin Williams încasează aproximativ 100.000 de dolari doar pentru o seară de spectacol, aşadar, nu trebuie sa pierdeţi acest eveniment.

Balul va avea loc Joi, 10 aprilie, la Casa de Cultură din Calafat cu începere de la ora 18:00, iar petrecerea va continua la Amfiteatru Club.

Preţul biletului de intrare la bal este de 10 lei şi se pot achiziţiona de la intrare.

Sursa: realitateadunareana.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.