Patru echipe se luptă pentru baraj

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj a organizat ieri o şedinţă tehnică, la care au participat reprezentanţii celor patru cluburi, înaintea debutului play-off-ului în Liga a IV-a. Dunărea Calafat, CSO Filiaşi, Dunărea Bistreţ şi Progresul Segarcea vor juca un miniturneu ca să obţină titlul neoficial de campioană a judeţului şi vor încerca promovarea în eşalonul al treilea.



Înaintea începerii play-off-ului, preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, a făcut o analiză a sezonului regulat, fiind mulţumit de nivelul echipelor. „A fost un sezon bun, un campionat echilibrat şi cele patru echipe din play-off au fost decise în ultima etapă. Calafatul probabil îşi dorea să intre Prometeul, iar Filiaşiul ţinea cu Segarcea, datorită punctelor obţinute cu cele două formaţii“, a afirmat Silviu Bogdan.
Acesta nu exclude varianta ca în play-off să fie surprize şi nu vede pe Dunărea Calafat mărşăluind spre baraj. „Totul este posibil în play-off. Dunărea Calafat şi CSO Filiaşi sunt apropiate, la două puncte, iar Bistreţul are patru puncte mai puţin faţă de primul loc. Campioana judeţului va susţine un baraj în trei, nu va fi uşor, şi sunt convins că lotul echipei care va promova va fi întregit cu jucători mai buni“, a mai precizat preşedintele AJF Dolj.

Ultimul play-off 
la judeţ? 

În final, Silviu Bogdan a subliniat faptul că va face tot posibilul să readucă în Liga a IV-a oraşe importante din judeţ, precum Dăbuleni şi Băileşti. De asemenea, sistemul competiţional ar putea suferi modificări din campionatul viitor, urmând să se renunţe la play-off. „Acest sezon este mai dinamic, toate echipele au fost interesate de acest play-off, sunt echipe puternice din judeţul Dolj, precum Calafatul, Filiaşiul şi Segarcea, care s-au luptat să fie în faţă, iar Bistreţul a activat pentru prima dată în liga a patra. Poate pe viitor va promova Dăbuleniul în Liga a IV-a sau Băileştiul. Voi încerca să am nişte discuţii cu primarii din aceste localităţi, voi face tot posibilul ca Dăbuleniul să revină în Liga a IV-a. Îmi doresc să nu mai fie play-off din sezonul viitor, iar când se termină sezonul regulat să se decidă campioana judeţului“, a conchis Silviu Bogdan.
Dacă în play-off s-au calificat primele patru clasate, ultimele trei echipe din ierarhia Ligii a IV-a au retrogradat, fiind vorba despre Vânătorul Desa, Victoria Celaru şi Unirea Leamna. Şase echipe de la mijlocul clasamentului vor participa în Cupa Ligii, competiţie amicală la care înscrierea nu a fost obligatorie.

CUPA ROMÂNIEI

Încep optimile Cupei

O parte din componentele Ligii a IV-a nu au încheiat toate meciurile acestui sezon, având de disputat etapele fazei judeţene a Cupei României. În acest sens, astăzi se va desfăşura runda optimilor, în care sunt angrenate şi Dunărea Calafat, CSO Filiaşi şi Dunărea Bistreţ, trei grupări ce se vor lupta în play-off-ul campionatului.
Calafetenii vor merge la Voinţa Belcin, în timp ce Filiaşiul se va deplasa la Unirea Timbureşti, ambele meciuri fiind unele foarte accesibile pentru pretendentele la baraj. Capul de afiş al acestei faze din cupă va fi Dunărea Bistreţ – Prometeu Craiova, un meci între două grupări fruntaşe ale primului eşalon judeţean, ce în ultima întâlnire au făcut un adevărat spectacol, cu şase goluri înscrise.

PROGRAM OPTIMI CUPA

ROMÂNIEI – FAZA JUDEŢEANĂ (30.04.2014)

Ştiinţa Malu Mare     –     CSU Craiova    ora 17
Unirea Timbureşti     –     CSO Filiaşi    ora 17
Avântul Rast     –     Victoria Celaru    ora 17
Voinţa Belcin     –     Dunărea Calafat    ora 17
AS Rojişte     –     Viitorul Cârcea    ora 17
SIC PAN Unirea     –     Amaradia Melineşti    ora 17
Viitorul Coşoveni     –     Danubius Bechet    ora 17
Dunărea Bistreţ     –     Prometeu Craiova    ora 17

Cupa Ligii

Etapa I, 3 mai: Viitorul Cârcea - Victoria Celaru, CSU II Craiova - Recolta Ostroveni, CS Işalniţa - “GP” Craiova.
Etapa a II-a, 10 mai: Victoria Celaru - Amaradia Melineşti, Recolta Ostroveni - Viitorul Cârcea, “GP” Craiova - CSU II Craiova.
Etapa a III-a, 17 mai: Amaradia Melineşti - Recolta Ostroveni, Viitorul Cârcea - “GP” Craiova, CSU II Craiova - CS Işalniţa.
Etapa a IV-a, 21 mai: “GP” Craiova - Amaradia Melineşti, CS Işalniţa - Viitorul Cârcea, Recolta Ostroveni - Victoria Celaru.
Etapa a V-a, 24 mai: Amaradia Melineşti - CS Işalniţa, Viitorul Cârcea - CSU II Craiova, Victoria Celaru - “GP” Craiova.
Etapa a VI-a, 31 mai: CS U II Craiova - Amaradia Melineşti, CS Işalniţa - Victoria Celaru, “GP” Craiova - Recolta Ostroveni.
Etapa a VII-a, 7 iunie: Amaradia Melineşti - Viitorul Cârcea, Victoria Celaru - CSU II Craiova, Recolta Ostroveni - CS Işalniţa.

Program play-off

Etapa I, 3 mai: Dunărea Calafat - Progresul Segarcea, CSO Filiaşi - Dunărea Bistreţ.
Etapa a II-a, 10 mai: Dunărea Bistreţ - Dunărea Calafat, Progresul Segarcea - CSO Filiaşi.
Etapa a III-a, 17 mai: Progresul Segarcea - Dunărea Bistreţ, Dunărea Calafat - CSO Filiaşi.
Etapa a IV-a, 24 mai: Progresul Segarcea - Dunărea Calafat, Dunărea Bistreţ - CSO Filiaşi.
Etapa a V-a, 31 mai: Dunărea Calafat - Dunărea Bistreţ, CSO Filiaşi - Progresul Segarcea.
Etapa a VI-a, 7 mai: CSO Filiaşi - Dunărea Calafat, Dunărea Bistreţ - Progresul Segarcea.

Clasament
1. Dunărea Calafat    6    3    2    1    12-8    11p
2. CSO Filiaşi    6    2    3    1    7-6    9p
3. Dunărea Bistreţ    6    2    1    3    7-9    7p
4. Progresul Segarcea    6    1    2    3    7-10    5p

Preluat: www.gds.ro
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.