Halloween party ideas 2015

Poliţiştii craioveni au reţinut pentru 24 de ore un craiovean, în vârstă de 24 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de contrabandă, acesta fiind depistat în timp ce transporta 6000 pachete ţigări netimbrate.

În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală aflată în lucru la nivelul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj şi beneficiind de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) şi de colaborarea Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj-Sectorul Poliției de Frontieră Calafat, în noaptea de 08/09.05.2014, a fost oprit în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, pe sensul de intrare în țară, un autovehicul la volanul căruia a fost identificat Ș.Loredan, 24 de ani, din Craiova. Cu prilejul controlului poliţiştii au identificat, în autovehicul, 6000 pachete de țigări netimbrate, disimulate sub o cantitate de legume. Ţigările au fost predate Direcției Vamale Craiova care a stabilit, în sarcina suspectului, un prejudiciu de peste 100.000 lei. Deasemenea, au fost indisponibilizate legumele, precum și autovehiculul folosit pentru transportul țigărilor din Bulgaria spre România. În baza probatoriului administrat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Dolj, pe bază de ordonanță de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Sursa:www.lupamea.ro

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.