120.000 de ţigări au fost confiscate la P.T.F Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiştii craioveni au reţinut pentru 24 de ore un craiovean, în vârstă de 24 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de contrabandă, acesta fiind depistat în timp ce transporta 6000 pachete ţigări netimbrate.

În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală aflată în lucru la nivelul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj şi beneficiind de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) şi de colaborarea Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj-Sectorul Poliției de Frontieră Calafat, în noaptea de 08/09.05.2014, a fost oprit în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, pe sensul de intrare în țară, un autovehicul la volanul căruia a fost identificat Ș.Loredan, 24 de ani, din Craiova. Cu prilejul controlului poliţiştii au identificat, în autovehicul, 6000 pachete de țigări netimbrate, disimulate sub o cantitate de legume. Ţigările au fost predate Direcției Vamale Craiova care a stabilit, în sarcina suspectului, un prejudiciu de peste 100.000 lei. Deasemenea, au fost indisponibilizate legumele, precum și autovehiculul folosit pentru transportul țigărilor din Bulgaria spre România. În baza probatoriului administrat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Dolj, pe bază de ordonanță de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Sursa:www.lupamea.ro
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.