Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascunşi în compartimentul marfă al unui camion, şase migranţi care încercau să intre ilegal în România.

Joi, la ora 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui camion marca Daf, cetăţeanul ceh Pavel K., în vârstă de 50 de ani. În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport de către poliţişti de frontieră români şi bulgari, au fost descoperite în compartimentul marfă şase persoane de sex masculin.

Şoferul autocamionului a declarat că aceştia s-au ascuns fără ca el să cunoască acest lucru. În urma cercetărilor, asupra celor şase migranţi nu au fost descoperite documente de identitate şi s-a stabilit faptul că aceştia nu vorbesc nicio limbă de circulaţie internaţională.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, bărbaţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.