Halloween party ideas 2015

Administrația Bazinală de Apă (ABA) Jiu a premiat elevii celor două instituții de învățământ din județul Dolj participante la concursul de eseuri și desene din cadrul proiectului “Let’s Do It, Danube!”. Pe lângă diplomele de participare, ABA Jiu a premiat atât la Colegiul Carol I din Craiova – clasa a III-a D, cât și la Școala Gimnazială Gheorghe Brăescu din municipiul Calafat, clasa a IV-a, cele mai bune desene și eseuri.


Elevii celor mai bune trei lucrări de la fiecare școală au primt câte un premiu care să  le reamintească de acest proiect. Premiile au constat în câte un ghiozdan-rucsac, penare cu stilou, șepcuțe și tricouri inscripționate. Această premiere reprezintă finalul campaniei de educație non-formală privind ecologia și protejarea mediului și a apelor ce face parte din proiectul “Let’s do it, Danube!”. Acest proiect vizează două direcții de implicare socială: educația și mediul. Pe parcursul lecțiilor deschise susținute de către specialiștii A.B.A Jiu micuții au învățat despre domeniile de utilizare a apei, ce înseamnă poluarea apelor, de câte feluri este aceasta, care sunt principalele tipuri de poluanți, efectele poluării asupra florei și faunei din fluviul Dunărea, ce efecte produc transporturile navale, care este legătura dintre apă și energia hidroelectrică.


Administrația Națională “Apele Române” este partener strategic al proiectului “Let’s Do It, Danube !”, eveniment care se va concretiza în curățarea malurilor Dunării chiar de Ziua Internațională a fluviului, pe data de 29 iunie 2014. După colaborarea din cadrul celor patru ediții ale zilei naționale de curățenie, echipa Let’s Do It, România! desfășoară pentru prima oară proiectul « Let’s Do It, Danube! ». Județele implicate, în acest an, în cadrul zilei de curățenie sunt: Caraș – Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Galați, Tulcea și Constanța.

Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.