Halloween party ideas 2015

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Galicea Mare, este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor după ce a fost prins cu 23 de cartușe și 10 rachete de semnalizare deținute ilegal. Bărbatul își cumpărase și pistol, din Bulgaria, odată cu muniția, însă a fost prins cu el la vama Porțile de Fier.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, poliţişti din cadrul B.A.E.S.P. cu sprijinul lucrătorilor Secţiei 6 Rurală Giubega, l-au depistat, ieri, pe Nicolae Stănciugelu, de 39 de ani, din comuna Galicea Mare, Dolj care deţinea fără drept 23 cartuşe cu efect acustic, cal. 9 mm. şi 10 rachete de semnalizare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că acesta a cumpărat, în data de 30.08.2013, din Bulgaria, un pistol neletal cu gaz, cal. 9 mm, 23 cartuşe cu efect acustic, cal. 9 mm P.A. şi 10 rachete de semnalizare, aceste bunuri introducându-le în aceeaşi zi în ţară și depozitându-le la domiciliul său.

În luna februarie a anului 2014 acesta a plecat din ţară luând cu el pistolul, iar la întoarcerea în România, la P.T.F. Porţile de Fier I, a fost depistat de către autorităţile vamale sârbeşti având asupra sa pistolul care i-a fost confiscat.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cele 23 de cartuşe şi cele 10 rachete de semnalizare fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.