Responsive Ad Slot

Latest

latest

Cetăţean sirian depistat cu viză falsă la PTF Calafat

luni, 30 iunie 2014

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat un cetăţean sirian care s-a prezentat la controlul de frontieră cu un titlu de călătorie pe care avea aplicată o viză de Germania falsă.

În data de 27.06.2014, ora 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Mercedes condus de un cetăţean bulgar, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un titlu de călătorie eliberat de autorităţile bulgare.
Procedând la verificarea documentului, lucrătorii noştri au constatat că  persoana  prezentă  la controlul de frontieră avea aplicată pe titlul de călătorie o viză cu însemnele autorităţilor germane falsă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că este vorba despre cetăţeanul sirian M.S., în vârstă de 19 ani care a declarat că şi-a procurat viza din Sofia – Bulgaria contra sumei de 500 de euro şi că a procedat în acest fel întrucât dorea să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, iar conform protocolului româno – bulgar, persoanele şi documentele au fost predate autorităţilor bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt STPF Dolj -  comisar şef  de poliţie Ivănoiu Romică

Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!