Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat un cetăţean turc care s-a prezentat la controlul de frontieră cu un paşaport turcesc şi un permis de şedere în Germania aparţinând altei persoane.

În data de 26.06.2014, ora 08.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Toyota condus de un cetăţean bulgar, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport eliberat de autorităţile turce şi un permis de şedere în Germania.
Procedând la verificarea documentelor, lucrătorii noştri au constatat că  persoana  prezentă  la controlul de frontieră nu corespunde cu cea din fotografii. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că este vorba despre cetăţeanul turc Atacan G., în vârstă de 43 de ani.

Acesta a declarat că şi-a procurat documentele din Sofia – Bulgaria, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, contra sumei de 500 de euro şi că a procedat în acest fel întru-cât paşaportul i-a fost reţinut de autorităţile din Turcia şi dorea să ajungă în Germania unde are rezidenţă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, iar conform protocolului româno – bulgar, persoanele şi documentele au fost predate autorităţilor bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt STPF Dolj -  subcomisar de poliţie 
Rudăreanu Dănuţ

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.