CSO Filiaşi a promovat în Liga 3. A bătut Flacăra Horezu, cu 3-2, în barajul de promovare

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
CSO Filiaşi a învins în această seară pe Flacăra Horezu, cu 3-2 (2-1), în meciul de baraj disputat pe stadionul din Turnu Severin şi a promovat în Liga 3. Este o performanţă istorică pentru echipa antrenată de Gigi Ciurea, care va juca în premieră în eşalonul trei. Meciul de baraj a fost dramatic, a ţinut asistenţa cu sufletul la gură (în tribune s-a aflat şi Nicolo Napoli), s-au marcat goluri multe, dar fluierul final a adus promovarea doljenilor.

CSO Filiaşi a început tare meciul şi după 15 minute conducea cu 2-o, prin golurile marcate de Bălă (12- şut singur cu portarul) şi Cruşoveanu (15 – din lovitură liberă). Alex Vladu (25) a transformat o lovitură de pedeapsă şi a redus din diferenţă, 2-1, în plină dominare a doljenilor. După minutul 30, vîlcenii au ieşit la joc şi au controlat meciul, doljenii retrăgându-se în apărare. Egalarea a venit după pauză, când vedeta Horezului, Milosteanu (58) a înscris cu o lovitură de cap. De aici şi până la final a fost nebunie pe teren, ambele echipe ratând ocazii favorabile. Totuşi, Filiaşiul a spart barierele spre poarta adversă prin Celea (79), golul aducând practic calificarea, în premieră, pentru CSO Filiaşi în Liga 3.

Felicitări antrenorilor, jucătorilor şi conducătorilor de la Filiaşi pentru performanţa istoric realizată. Doljul va avea din nou două reprezentante în Liga 3, CS Podari şi CSO Filiaşi.


CSO FILIAŞI – FLACĂRA HOREZU 3-2 (2-1)
Au marcat: Bălă 12, Cruşoveanu 15, Celea 79 / Alex. Vladu 25 – 11 m, Milosteanu 58
Filiaşi: Lascu – Ianâcu (66, Celea), Sodoleanu, Lupu, Mateiţă, Cruşoveanu (89, Cârjan), Dumitraşcu, Hrelea, Pais (40, Răducanu), Pârvuică, Bălă. Antrenor: Gigi Ciurea.
Horezu: Croitoru – Andrei Vladu, Alex. Vladu, M. Popescu, C. Nistor, Zanfirescu, Stănică, R. Nistor (77, Ciortan), Nica, Roncea, Milosteanu. Antrenor: Vasile Ilinca.
Arbitri: D. Haidiner – Cr. Petrean, A. Saraol. Observatori: Corneliu Fecioru și Dumitru Paraschiv.

Sursa:fotbal123.com

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.