Responsive Ad Slot

Latest

latest

CSO Filiaşi a promovat în Liga 3. A bătut Flacăra Horezu, cu 3-2, în barajul de promovare

sâmbătă, 21 iunie 2014

/ by Calafat News
CSO Filiaşi a învins în această seară pe Flacăra Horezu, cu 3-2 (2-1), în meciul de baraj disputat pe stadionul din Turnu Severin şi a promovat în Liga 3. Este o performanţă istorică pentru echipa antrenată de Gigi Ciurea, care va juca în premieră în eşalonul trei. Meciul de baraj a fost dramatic, a ţinut asistenţa cu sufletul la gură (în tribune s-a aflat şi Nicolo Napoli), s-au marcat goluri multe, dar fluierul final a adus promovarea doljenilor.

CSO Filiaşi a început tare meciul şi după 15 minute conducea cu 2-o, prin golurile marcate de Bălă (12- şut singur cu portarul) şi Cruşoveanu (15 – din lovitură liberă). Alex Vladu (25) a transformat o lovitură de pedeapsă şi a redus din diferenţă, 2-1, în plină dominare a doljenilor. După minutul 30, vîlcenii au ieşit la joc şi au controlat meciul, doljenii retrăgându-se în apărare. Egalarea a venit după pauză, când vedeta Horezului, Milosteanu (58) a înscris cu o lovitură de cap. De aici şi până la final a fost nebunie pe teren, ambele echipe ratând ocazii favorabile. Totuşi, Filiaşiul a spart barierele spre poarta adversă prin Celea (79), golul aducând practic calificarea, în premieră, pentru CSO Filiaşi în Liga 3.

Felicitări antrenorilor, jucătorilor şi conducătorilor de la Filiaşi pentru performanţa istoric realizată. Doljul va avea din nou două reprezentante în Liga 3, CS Podari şi CSO Filiaşi.


CSO FILIAŞI – FLACĂRA HOREZU 3-2 (2-1)
Au marcat: Bălă 12, Cruşoveanu 15, Celea 79 / Alex. Vladu 25 – 11 m, Milosteanu 58
Filiaşi: Lascu – Ianâcu (66, Celea), Sodoleanu, Lupu, Mateiţă, Cruşoveanu (89, Cârjan), Dumitraşcu, Hrelea, Pais (40, Răducanu), Pârvuică, Bălă. Antrenor: Gigi Ciurea.
Horezu: Croitoru – Andrei Vladu, Alex. Vladu, M. Popescu, C. Nistor, Zanfirescu, Stănică, R. Nistor (77, Ciortan), Nica, Roncea, Milosteanu. Antrenor: Vasile Ilinca.
Arbitri: D. Haidiner – Cr. Petrean, A. Saraol. Observatori: Corneliu Fecioru și Dumitru Paraschiv.

Sursa:fotbal123.com
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!