Doi muncitori prinși sub un mal de pământ! Unul a fost decapitat în încercarea de a fi salvat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Doi muncitori care efectuau lucrări de canalizare în comuna Poiana Mare au fost surprinși de un mal de pământ, într-un șanț de peste 2,5 metri adâncime. În încercarea de a-i scoate de sub pământ cu excavatorul, unul dintre ei a fost decapitat și a murit, iar celălalt, rănit și el, a ajuns la spital. Ambii sunt angajați la firma TCIF.

Reprezentanții ISU Dolj au fost chemați astăzi să salveze doi muncitori, de 25, respectiv 47 de ani, prinși sub un mal de pământ în comuna Poiana Mare. Cei doi, Dumitru Niculete și Petre Fischelea, angajați ca muncitori necalificați la SC TCIF, încercau să brașeze două conducte la rețeaua de canalizare, la o adâncime de peste 2,5 metri, când au fost surprinși de un mal de pământ care s-a prăbușit peste ei. Colegii au încercat să-i scoată repede de sub malul de pământ, cu excavatorul, însă pe Dumitru Niculete l-au decapitat, din câte se pare. Cel de-al doilea a fost rănit, a fost dus la spitalul din Calafat, de unde va fi adus la Craiova cu elicopterul.

la fața locului sunt polițiști, pompieri, dar și reprezentanți ai ITM Dolj, care au deschis o anchetă.

Sursa: oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.