Halloween party ideas 2015

Cei trei bucătari care au realizat emisiunea Masterchef la PRO TV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, vor începe, din toamnă, un proiect nou la postul concurent, Antena 1.

Show-ul de gătit „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor va fi jurizat de cei trei chefi foşti la PRO TV, anunţă paginademedia.ro.

„Hell’s Kitchen înseamnă o evoluţie în cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din întreaga lume, este produs de o echipă nemaipomenită, aşa că mă bucur foarte tare să fac parte din acest proiect. În bucătărie este ca în armată, iar din toamnă îmi veţi da dreptate urmărind acest show. James Joyce spunea în “Ulise”: “Dumnezeu a creat mâncarea, iar Diavolul a creat bucătarii!”. Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlănţui Iadul Bucătarilor”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

Cele trei vedete au părăsit PRO TV în această primăvară alături de o echipă întreagă şi au ales să meargă la Antena 1.

Preluat:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.