Halloween party ideas 2015

Un bărbat din Calafat a ajuns, aseară, în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, în urma uni grav accident de circulație. Bărbatul, care circula regulamentar pe un moped, a fost izbit violent de un Ford, alegându-se cu multiple fracturi.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, ieri după-amiază, în jurul orei 17.15, în Calafat, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu cu Anul 1907, în sensul giratoriu, Octavian Spînu, de 51 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism Ford Escort, nu a acordat prioritate mopedului condus de Ionel Micu, de 60 de ani, din localitate, „spulberându-l”. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului care a fost transportat la Spitalul municipal Calafat, apoi transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, întrucât a suferit multiple fracturi.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, pe numele conducătorului auto, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.


Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.