Responsive Ad Slot

Latest

latest

Pistol cu gaze descoperit la PTF Calafat

vineri, 27 iunie 2014

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat un cetăţean ceh care intenţiona să introducă în ţară un pistol cu gaze şi muniţia aferentă acestuia fără documente legale.

În data de 26.06.2014, ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volskwagen, cetăţeanul ceh Vladimir S., în vârstă de 58 de ani.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au descoperit în uşa din partea stângă faţă a autoturismului un pistol cu gaze marca BLOW, de calibru 9 mm, învelit într-un material textil. Extinzând controlul la portbagajul maşinii, poliţiştii doljeni au descoperit în buzunarele laterale ale unei genţi de voiaj 25 de cartuşe cu gaze.

Cetăţeanul ceh a declarat că nu deţine documente de provenienţă şi autorizaţie pentru pistol şi muniţie deoarece nu cunoştea faptul că pe teritoriul României sunt necesare astfel de documente.

  Poliţiştii de frontieră au reţinut pistolul şi cartuşele în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere fără drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi contrabandă calificată.


Purtător de cuvânt STPF Dolj -  subcomisar de poliţie 
Rudăreanu Dănuţ
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!