Responsive Ad Slot

Latest

latest

Prins la vama Calafat cu 200 de euro falși

joi, 19 iunie 2014

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Calafat au prins, aseară, un cetăţean polonez care a achitat taxa de pod cu o bancnotă de 200 euro falsă. Tânărul de 24 de ani s-a ales cu dosar penal.

Aseară, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul polonez Marcin S., în vârstă de 24 ani, la volanul unui autocamion cu remorcă marca DAF. După efectuarea controlului de frontieră, polițiștii au fost sesizaţi de către casierul de la casa de taxare că şoferul camionului a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 200 de euro care prezenta suspiciuni de fals.

Acesta a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota este falsă, el achiziţionând-o în urmă cu câteva zile de la o casă de schimb valutar.

“Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă pentru continuarea cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Dolj.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!