Halloween party ideas 2015

Un bărbat s-a înecat în această dimineață, în Dunăre, în zona localității Ciupercenii Noi. Pompierii doljeni au intervenit și au scos trupul neînsuflețit al bărbatului, care se prinsese în plasele pescarilor, însă medicii prezenți la fața locului n-au putut decât să constate decesul acestuia.

Pompierii doljeni au fost solicitați în această dimineață în zona localității doljene Ciupercenii Noi, pentru a scoate cadavrul unui bărbat înecat în Dunăre. La fața locului au ajuns pompierii din Calafat, cu un echipaj de căutare-salvare, elicopterul SMURD, dar și un echipaj de prim-ajutor, victima fiind scoasă în cele din urmă din apă. Medicii n-au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului, stabilindu-se că este vorba despre Marin Sindie, de 55 de ani, din comuna Ciuperceni.

Cadavrul va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar oamenii legii fac cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a înecat acesta.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.