Halloween party ideas 2015

Un doljean din comuna Ciupercenii Noi, fără permis de conducere şi aflat sub influenţa alcoolului, a fost rănit uşor după ce s-a răsturnat cu maşina pe câmp. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 13:30, în afara municipiului Calafat. 

Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că, din cauza lipsei de experienţă la în conducere, bărbatul a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă şi s-a răsturnat pe câmp. Şoferul de ocazie, care a fost rănit uşor, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, revenind la ora 15:20, când a apelat numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior doljeanului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.