Halloween party ideas 2015

Un doljean a fost rănit uşor după ce a lovit un copac, un stâlp şi un gard cu maşina pe care o conducea. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, accidentul s-a produs ieri dimineaţă, pe strada 1907 din municipiul Calafat.

Şoferul unui autoturism marca Audi, identificat drept Cristian Ispas, de 27 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului şi a lovit un copac. După impact, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice şi în cele din urmă s-a oprit în gardul unui imobil.

După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei, însă a fost identificat la scurt timp, fiind testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele doljeanului, care a fost rănit uşor în urma accidentului, a fost întocmit dosar penal.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.