Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat un cetăţean austriac care intenţiona să introducă ilegal în ţară un pistol cu gaze şi un încărcător cu 5 cartuşe fără documente legale. 

Cetăţeanul austriac Hammer W, în vârstă de 57 de ani, s-a prezentat aseară, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz marca Mercedes.

”Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au descoperit în interiorul microbuzului, sub o saltea de dormit, un pistol cu gaze marca RECK, de calibru 9 mm, prevăzut cu un încărcător care avea 5 cartuşe cu gaze.

Cetăţeanul austriac nu poseda documente de provenienţă şi nici autorizaţie de introducere în ţară pentru pistol şi muniţie, a căror valoare este de 150 de lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al STPF Dolj, comisar şef de poliţie Romică Ivănoiu Poliţiştii de frontieră au reţinut pistolul şi cartuşele în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.