Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au întocmit dosar penal unui cetăţean bulgar care a încercat să achite taxa de pod cu o bancnotă de 200 euro falsă.

În data de 20.07.2014, în jurul orelor 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion cu remorcă marca Mercedes, cetăţeanul bulgar Tashev A., în vârstă de 45 de ani.

În urma controlului de frontieră, lucrătorii noştri au fost sesizaţi de către casierul de la casa de taxare că şoferul camionului a oferit, pentru plata taxei de pod, o bancnotă de 200 de euro care prezenta suspiciuni de fals.

Cetăţeanul bulgar a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota este falsă, el achiziţionând-o în urmă cu câteva zile de o casă de schimb valutar.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă pentru continuarea cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate.

Purtător de cuvânt STPF Dolj -  comisar şef  de poliţie Ivănoiu Romică

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.