Responsive Ad Slot

Latest

latest

Băut și fără permis, la un pas să "spulbere" un BMW cu tractorul

marți, 15 iulie 2014

/ by Calafat News
Un bărbat din comuna Galiciuica este cercetat penal după ce aseară a fost la un pas să facă praf un BMW. Bărbatul, băut și fără permis, a ieșit cu tractorul de pe câmp în drumul județean fără să acorde prioritate autoturismului, șoferul sfârșind cu mașina în șanț.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 21.00, Paul Sîrbu, de 69 ani, din comuna Galiciuica, Dolj, în timp ce conducea pe câmp un tractor, care avea ataşată o remorcă neînmatriculată, ajuns la intersecţia cu DJ 561 D nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate autoturismului BMW condus de Marin Vîrîceanu, de 35 de ani, din Băilești, cel din urmă efectuând manevre de evitare, astfel că a intrat cu autoturismul în şanţul de colectare a apelor pluviale.

În urma accidentului a rezultat vătămarea uşoară a Iulianei Vîrîceanu, de 33 de ani, din Băileşti. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul autoturismului, iar pentru Paul Sîrbu a indicat o valoare de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, stabilindu-se şi faptul că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

„Poliţiştii doljeni au întocmit în cauză şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a precizat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!