Responsive Ad Slot

Latest

latest

Cetăţeni turci cu documente false, depistaţi la PTF Calafat

marți, 15 iulie 2014

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat doi cetăţeni turci care au prezentat la controlul de frontieră două carţi de identitate şi un permis de conducere bulgăreşti false.

În data de 14.07.2014, în jurul orelor 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară  cetăţeanul bulgar Kerem E., în vârstă de 30 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen. Alături de acesta mai călătoreau partu persoane de sex masculin, care au prezentat la controlul de frontieră  carţi  de identitate bulgăreşti.

Procedând la verificarea documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate de doi dintre pasagerii din autoturism erau  false. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeanii turci Yldizdogan M., în vârstă de 34 de ani şi Altun C., în vârstă de 26 de ani. Asupra unuia dintre a fost descoperit şi un permis de conducere bulgăresc fals. Aceştia au declarat că au procurat cărţile de identitate şi permisul de conducere  de la un cetăţean bulgar contra sumei  de 1000 de euro şi intenţionau să ajungă în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, persoanele  şi documentele au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ comisar şef de poliţie IVĂNOIU ROMICĂ
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!