Halloween party ideas 2015

Candidaţii care nu au promovat prima sesiune a bacalaureatului sau nu au participat la aceste examene din diverse motive se pot înscrie pentru a doua sesiune. Cererile se depun în această săptămână la unităţile de învăţământ la care au studiat.

La nivelul judeţului Dolj, sunt aşteptaţi să se înscrie peste 2.200 de candidaţi, care, din evidenţele unităţilor de învăţământ, nu au promovat una sau mai multe probe ale examenului.

Lor li se vor alătura şi cei care au fost în situaţii de corigenţă sau nu au avut mediile încheiate. Nu vor avea dreptul să se mai înscrie cei 17 elevi care au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă.

A doua sesiune a bacalaureatului va debuta pe 19 august, cu proba de competenţe la limba şi literatura română, şi se va încheia pe 30 august, cu susţinerea probei scrise la alegere din aria profilului. Primele rezultate vor fi afişate pe 1 septembrie.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.