Responsive Ad Slot

Latest

latest

Șoferiță în stare gravă la spital după ce a provocat un accident în Calafat

marți, 1 iulie 2014

/ by Calafat News
O femeie din Calafat a ajuns la spital în stare gravă, în cursul zilei de ieri, în urma unui accident de circulație pe care chiar ea l-a provocat. La volanul unui Ford, femeia a ignorat indicatorul cu depășirea interzisă și s-a ciocnit de un motoscuter ce tracta o remocă.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, ieri, pe DN 56, în afara localităţii Golenţi, (Calafat), s-a produs un accident grav de circulaţie în urma căruia o persoană a ajuns la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Din cercetări a reieșit că Ionelia Băileșteanu, de 64 de ani, din Calafat, Dolj în timp ce conducea un autoturism Ford, pe un sector de drum îngustat, aflat în lucru, semnalizat corespunzător cu limitare de viteză 30 km şi depăşirea interzisă, s-a angajat în depăşirea unui ansamblu format dintr-un motoscuter și o remorcă, pierzând controlul direcţiei de mers după care a intrat în coliziune cu ansamblul pe care încerca să îl depăşească.

„Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorei auto care a fost transportată la Spitalul Calafat, iar poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!