Responsive Ad Slot

Latest

latest

A intrat cu o maşină furată în gardul cimitirului din comuna Maglavit şi a fugit

vineri, 29 august 2014

/ by Calafat News
Ieri, în jurul orei 06:20, lucrători ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Maglavit, o persoană necunoscută în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul în gardul cimitirului din comună, după care a părăsit locul accidentului.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto C. Ionuţ, de 20 de ani, din comuna Cetate, judeţul Dolj. 
Din declaraţiile acestuia a rezultat faptul că, ieri dimineaţa, profitând că autoturismul avea una dintre portiere neasigurată şi cheile în contact l-a sustras şi l-a condus circa 2 km pe drumurile publice din comună şi, datorită faptului că nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul volanului într-o curbă intrând în gardul de beton al cimitirului din localitate. 

În continuarea cercetărilor s-a mai stabilit că cel în cauză, în noaptea de 27/28.08.2014, a mai sustras din două autoturisme mai multe bunuri şi carduri bancare, prejudiciul cauzat fiind de 1.000 lei.

Bunurile sustrase din cele două autoturisme au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi distrugere.

Sursa:gds.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!