Halloween party ideas 2015

POZĂ DIN ARHIVĂ
Un accident de circulaţie grav a avut loc, ieri, în jurul orei 08:00, în Calafat, judeţul Dolj.

Accidentul a fost cauzat de F. Aurel, în vârstă de 61 ani, din localitatea Pâncota, judeţul Arad, care conducea un autoturism, pe str. Traian din Calafat şi nu a acordat prioritate de trecere unui pieton. Astfel, şoferul l-a accidentat pe M. Ion, de 77 ani, din localitate, care traversa strada printr-un loc special amenajat, prevăzut cu indicator şi marcaj.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului care a fost transportat la unitatea medicală, iar pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.