Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat  au depistat un autocar marca Mercedes care figura ca fiind furat din Turcia. 

În data de 24.08.2014, în jurul orelor 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul turc Yildirim I., în vârstă de 48 de ani, la volanul unui autocar marca Mercedes cu numere de înmatriculare franţuzeşti.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat, în urma consultării bazei de date a Interpol, faptul că autocarul figurează ca fiind furat din Turcia, din anul 2006.

Poliţiştii de frontieră au întocmit conducătorului auto, lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire la săvârşirea infracţiunii de furt, iar autocarul, a cărui valoare este estimată la 135.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Calafat.Purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ - subcomisar de poliţie RUDĂREANU DĂNUŢ

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.