Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat  au depistat un autoturism marca Opel Vectra care figura ca fiind furat din Austria. 

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Bogdan C., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Opel Vectra cu numere de înmatriculare austriece.

Procedând la verificarea autovehiculului în bazele de date, lucrătorii noştri au constatat că acesta figurează ca fiind furat din Austria din luna noiembrie 2013. Cetăţeanul român a declarat că a cumpărat maşina din Austria, neavând cunoştinţă despre faptul că aceasta figurează ca fiind furată.

Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţeanului în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 3.500 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat.

Purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ – comisar şef de poliţie IVĂNOIU ROMICĂ

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.