Halloween party ideas 2015

În cursul zilei de ieri, la ora 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul turc Akaz I., în vârstă de 36 ani, la volanul unui autocamion cu semiremorcă cu numere de înmatriculare olandeze.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că ansamblul de autovehicule figurează ca fiind declarat furat din Olanda, chiar din data de 12.08.2014.

În cadrul cercetarilor, şoferul turc a declarat că şeful firmei unde lucrează l-a rugat să conduca autovehiculul până în Bulgaria, în schimbul sumei de 250 de euro, fără să cunoască faptul că acesta a fost declarat furat.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului turc dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autocamionul şi semiremorca în valoare de 350.000 de lei au fost indisponibilizate la sediul P.T.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.