Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit cinci persoane de sex masculin care intenţionau să intre ilegal în România, ascunse într-un automarfar, condus de un cetăţean ceh.

În data de 21.08.2014, în jurul orelor 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, conducând un automarfar marca DAF, cetăţeanul ceh Oldrich Z., în vârstă de 35 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, confecţii metalice din Turcia pentru o firmă din România.

Cu ocazia controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat că şnurul folosit pentru sigilarea
compartimentului marfă era secţionat. În urma folosirii aparatului de verificare a concentraţiei CO2 din interiorul compartimentului de marfă al mijlocului de transport, acesta a indicat valori foarte ridicate. 

Drept urmare, s-a procedat la deschiderea automarfarului, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse printre confecţiile metalice transportate, cinci persoane de sex masculin. 

În cadrul cercetărilor, s-a constatat faptul că persoanele respective nu posedau niciun document de identitate şi nu vorbeau nicio limbă de circulaţie internaţională .

Şoferul automarfarului, cetăţeanul ceh, a declarat faptul că nu avea cunoştinţă despre prezenţa celor cinci persoane în compartimentul marfă. Poliţiştii de frontieră români au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor implicate, iar conform protocolului româno - bulgar, acestea au fost predate, împreună cu mijlocul de transport, Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor implicaţi, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

Purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ - subcomisar de poliţie RUDĂREANU DĂNUŢ 

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.