Dunărea Calafat – Amaradia Melineşti, Sâmbătă, ora 12:00

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

O nouă provocare pentru formaţiile amatoare din Dolj este pe cale să îşi deschidă porţile. Un nou sezon, cu un format schimbat, care va intensifica lupta pentru câştigarea campionatului. De acum, nu se vor mai bate doar patru echipe la finalul sezonului regulat pentru un loc la baraj, ci în luptă vor fi angrenate şase echipe, cele mai bine clasate la momentul când se va trage linie. Vor fi două formaţii în plus în care meciurile directe pentru principalele candidate la baraj vor conta şi acest lucru va impune o mai mare concentrare pentru favorite în timpul sezonului regulat, pentru că niciodată nu poţi ştii dacă o anumită echipă va intra sau nu în play-off, iar punctele pierdute uşor să te coste mai apoi la stabilirea campioanei. Deci, se anunţă un viitor campionat interesant, în care vom avea parte de dueluri destul de echilibrate. Nu sunt formaţii care să exceleze şi nici grupări extrem de slabe, dar s-ar putea să vedem scoruri cu proporţii ceva mai mari între echipele aflate la extremităţi. Sâmbătă vom avea o primă etapă fără întâlniri care să merite capul de afiş.Va fi o rundă deschisă oricăror rezultate, echipele se vor întâlni pentru prima dată în acest sezon şi pot apărea surprize. Bine, există anumite formaţii care pleacă cu o şansă mai mare la cele trei puncte, însă fotbalul s-a dovedit de multe ori imprevizibil.

Duel dunărean la Bistreţ

Un meci echilibrat şi interesant va fi la Bistreţ, unde Dunărea din localitate va da piept cu o altă Dunăre, numai că aceasta va fi din Bechet. Ambele formaţii au fost în sezonul trecut revelaţii ale fotbalului doljean, nimeni neaşteptându-se ca ele să se bată de la egal la egal cu „granzii” doljeni pentru primele poziţii ale clasamentului. Bistreţ chiar a reuşit să intre în play-off, ceea ce o propune favorită pentru meciul de sâmbătă. De urmărit va fi şi evoluţia Dunării Calafat, echipă ce emite pretenţii la titlul de campioană. Aceasta va întâlni Amaradia Melineşti, o formaţie mediocră, care nu a strălucit foarte mult în campionatul trecut. Deci, putem considera favorită certă trupa pregătită de Uşurelu care îşi continuă proiectul bazat pe jucători tineri. Progresul Segarcea, ultima „finalistă” a sezonului încheiat în primăvară, va aştepta vizita Vânătorului Desa. În mod normal, segărcenii nu ar trebui să întâmpine probleme în ceea ce priveşte păstrarea punctelor întregi „acasă”, formaţia din Desa nefiind una dintre cele de primă mână din liga judeţeană. Cel puţin, în ultimiul an nu a dovedit că este o echipă mai sus de mijlocul clasamentului.

Gazdele, în marea majoritate favorite

La Cârcea, Viitorul din localitate va fi gazda uneia dintre echipele retrogradate sportiv în sezonul trecut, dar reinvitate să participe în primul eşalonul judeţean după ce mai multe echipe s-au retras în presezon, Victoria Celaru. Cu un nume sugestiv, gruparea din Celaru va căuta victoria la Cârcea, dar este greu de crezut că o va şi găsi. Viitorul are un lot mai competitiv şi un joc mai incisiv faţă de echipa vizitatoare, ceea ce o recomandă ca favorită pentru meciul de sâmbătă. O altă retrogradată, Unirea Leamna, „lanterna roşie” a stagiunii 2013-2014, care a revenit în Liga a IV-a după sărăcirea eşalonului de către retragerile multiple, va primi vizita Recoltei Ostroveni. Băieţii din Ostroveni au făcut un sezon sub aştepări în ediţia precedentă, dar s-au menţinut în bătălia pentru play-off şi au fost aproape să substituie pe ultima sută de metri Progresul Segarcea. Există o echipă solidă la Ostroveni şi ne îndreptăţeşte să credem că va fi vioara întâi la Leamna, în runda inaugurală. În final, nou-promovota Ştiinţa Malu Mare, singura care a dorit să îşi concretizeze promovarea obţinută, va debuta pe teren propriu în compania grupării CSU II Craiova.

PROGRAM ETAPA I

Sâmbătă, 16 august

Ştiinţa Malu Mare – CSU II     ora 12

Progresul Segarcea – Vânătorul Desa ora 12

Viitorul Cârcea – Victoria Celaru         ora 12

Dunărea Bistreţ – Dunărea Bechet      ora 12

Unirea Leamna – Recolta Ostroveni    ora 12

Dunărea Calafat – Amaradia Melineşti ora 12

Sursa:editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.